To Do

Breda is een stad met karakter, en dat komt dan ook overal terug. In de stad zijn talloze winkels en terrassen waar je overdag met gemak je tijd doorkomt. Breda bied ook een grote variatie aan van restaurants met allemaal hun eigen specialiteiten. Breda is dan ook niet voor niks een aantal keer 2e geworden bij de verkiezing; meest gastvrij stad van Nederland. De vele bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft is een lust voor jong en oud, en verveeld nooit.

Het nachtleven is een ervaring die je meegemaakt moet hebben. De vele cafés, restaurants en discotheken zorgt ervoor dat er voor iedereen, jong en oud, aan alle behoeftes met gemak voldaan kan worden.  Voor de mensen die gezellig iets willen drinken in een rustige omgeving heeft Breda de gezellige ‘Bredase’ cafeetjes, en ook zeker niet te vergeten de bruine cafés. Voor de mensen die liever een discotheek willen bezoeken of feestcafés zijn er ook meer dan genoeg mogelijkheden.

Ook zijn er op vaste tijden en dagen in de week allerlei verschillende markten in de binnenstad. Mensen vanuit Breda en omgeving komen hier naartoe om verse- en nieuwe spullen te kopen en te verkopen.  

Meer over Breda

To Do
To Do
activiteiten en uitgaansmogelijk
Shortstay
Shortstay
Alle mogelijkheden op 1 pagina
Sport
Sport
Welke sport past bij u?!
Cultuur
Cultuur
Cultuur
Studie
Studie
studeren in Breda

Website tips

\